marți, 21 iulie 2015

Vreau să intorc roata.

  Vrem sau nu , timpul trece , la fel si anii de liceu . Brusc , se experimentează , noi aventuri cum ar fi Facultatea ..

  Azi am sustinut examenul pentru intrare la un loc fara taxa , odata intrat in sala , ai venit si profesorii.
  Va jur , ca oameni mai sictiriti de viata si mai nepasatori nu am vazut . Au venit si ne-au tratat cu un dezgust total , daca se putea sa ne aducem foile singuri si in acelasi timp sa le dam si bani , prea-slavindu-i pentru ca si-au pierdut timpul lor pretios si foarte scump pe niste oameni care nu inseamna nimic . 

Atmosfera era si va fii simpla . Ei te jignesc ,te fac in toate felurile , sperand ca le vei reprosa ceva , urmand ca ei sa iti distruga viitorul prin notele si pedepsele pe care ti le vor aplica .  Am vazut in sala oameni care erau gata sa spuna " Da , sunt un prost Domnule Profesor ". Eu fiind acel om care nu inghitea nici macar cuvantul " tampit " .  Locul acela , unde se strang toti profesorii dupa terminarea cursurilor , cancelaria , se imparte in foua tipuri de oameni. 

Oamenii inteligenti si Profesorii . De ce ? 

Oamenii inteligenti , raman inteligenti si considera timpul petrecut cu elevii un timp pierdut , nesemnificativ .

Profesorii sunt acei oameni care prefera sa impartaseasca informatia , tocmai , pentru a impartasi din informatiile lor . 

A doua categorie de oameni este pe cale de disparitie . Pentru ca nimeni nu vrea, nu sta , nu are CHEF sa isi piarda timpul pe noi . A fost ceva de genul, " inveti sau nu ma doare in c*r , eu te jignesc si nu poti face nimic pentru ca eu sunt profesor si tu depinzi de mine . Cine spune ca trebuie sa suportam ? Aa da , viitorul. 

Cine are o asemenea putere nu ar trebui sa o foloseasca in asemenea scopuri . Ok , ai nervi , nevastata te inseala ? Fita a venit beata acasa ? Ai aflat ca Fetitele Powerpuff nu mai sunt virgine ?  Nu tii varsa pe elevii care isi doresc un viitor mai bun si sa iasa din mizeria asta de tara . 

Din cauza asta pleaca multi , pentru ca daca vrei sa inveti , ti se adreseaza jigniri si cand privesti dezgustul profesorilor  fata de tine , brusc iti vine sa pleci . La Televizor , elevii sunt de vina , normal , noi suntem idiotii. 

Va este greu , stiu cum este ,dar roata se va intoarce , iar daca nu, o vom intoarce noi. Noi suntem viitorul , noi suntem NOI, iar noi putem , noi putem , ei nu mai pot, si-au irosit viata iar ei vad in noi un viitor potential , nu il lasati sa vi-l ia.  

Eu sunt Nimeni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu